Assign a 'primary' menu
musee

Museot

Alueen museot eivät ehkä ole niin suuria ja mahtavia kuin suurissa kaupungeissa, mutta niissä on nähtävää ja koettavaa aivan riittävästi yhdelle kerralle.

Tässä joitakin alueen museoista, joskaan ei todellakaan kaikki!

Musee des Sources de Lalla Mimouna

Zaid on paikallinen mies, joka on tehnyt elämäntehtäväkseen hulehtia alueen historian säilymisestä. Hän on itse kerännyt artifakteja ja esineitä, jotka kertovat tarinan alueen elämästä ennen ja nykyään. Todennäköisesti näet miehen itse museossa, ja voit jopa saada häneltä oman henkilökohtaisen esittelyn.

Dar Jamai Museum

Vanha sultaanin asunto, jossa nykyään on laaja etnograafinen museo. Erittäin kaunis arkitehtuuri ja sisustus tekevät museaon charmia, ja nähtävää riittää sisälläkin.

Macro Fossiles Kasbah

Museo jossa voit nähdä paikallisia mineraaleja ja fossiileja. Esillä aitoja fossiileja ja kaikkea niist valmistettua tavaraa. Lisäksi voit katsoa, kuinka fossiileja oikein irroitetaan kivilohkareista rikkomatta niitä.

The Oasis Museum

Ulkoa pienennäköinen museo voi hämätä. Kannattaa kuitenkin varata aikaa, sillä tila on käytetty todella tehokkaasti ja nähtävää kyllä riittää useiksi tunneiksi.

Museo kertoo paikallisesta Berber -kulttuurista ja sen historiasta, näyttävin ja laajoin esimerkein.

Galerie Laoun

Kaunis taidemuseo, jossa on myöskin musiikkiesityksiä paikallisin soittimin. Jos kiinnostaa nähdä, millaista on paikallinen Berber taide, et voi missata tätä museota!

 

 

 

Leave a Comment:

Popular posts